Skip to the main content

StepBridge

Beste bridgers,

Bridgeclub ‘Teletroef’ speelt de clubavonden op StepBridge.


Voor degenen die al bekend zijn met onze digitale clubavond kunnen zich, vanaf elke dinsdagmiddag 12.00 uur, inschrijven op StepBridge. Voor de duidelijkheid, ga niet alléén af op het aantal paren die ingeschreven staan. ‘Onder water’ staan vaak al meer paren ingeschreven, die pas zichtbaar worden wanneer beide spelers zich aangemeld hebben. De individuele bridger (dus zonder partner) kan zich melden in de lobby en de wedstrijdleider probeert u te koppelen aan een andere bridger (clubgenoot).

Voor diegenen die nog nooit mee gespeeld hebben; meld je aan en probeer het gewoon eens uit, ook als je partner niet wil.

Je maakt een proefabonnement aan voor 14 dagen en je kunt dan direct op onze clubavond meespelen. Na de 14 dagen proeftijd kun je nog altijd op onze Teletroef-clubavond blijven spelen. Voor vragen stuur een mail. De wedstrijdleider helpt je graag. Het is verstandig om het proefabonnement niet op woensdag in te laten gaan en dan direct op de clubavond mee te spelen (dus eerst oefenen).

(Proef)lidmaatschap
Het aanvragen van het (proef)lidmaatschap en spelen bestaat uit 2 onderdelen.
1. Proeflidmaatschap aanvragen
2. Installatie StepBridge software op computer en / of tablet

Let op: Tijdens de installatie wordt gevraagd naar de Step-gebruikersnaam en het daarbij behorende wachtwoord. Deze gegevens heb je (via de mail) ontvangen van de StepBridge organisatie.

Meer informatie over Stepbridge

Tot woensdag.

BC Teletroef

Andere artikelen